zondag 13 juni 2010

De PH-ANH

Zo, hier even een kleine mededeling van uit Zoetermeer. Het lijkt mij zéér verstandig om vanmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur het luchtruim in de gaten te houden, want vandaag gaan de dames de rondvlucht maken. Om 16.00 uur moeten we ons melden bij de piloot en na wat tekst en uitleg gaat het kistje de lucht in. De vlucht duurt ongeveer een uur en als de route er nog steeds zo uitziet als de vorige keer, vliegen ze deze lijn.

Ze stijgen op in Rotterdam sturen dan via Berkel naar Zoetermeer (over huis), Delft, De Pier in Scheveningen, boven zee, Hoek van Holland, Nieuwe Waterweg, De Euromast, Sophia en landen als het goed is weer op Zestienhoven. de totale vlucht duurt ongeveer een uur. Het vluchtnummer is 566 en het vliegtuigje heeft het nummer PH-ANH.


Het vliegtuig is grootgenoeg voor 4 personen en dat houdt in dat Nicole of ik niet mee kan. De nodige discussies zijn er al geweest, maar mijn besluit staat en stond al vast. Dit bijzondere moment is voor Nicole, omdat die in mijn ogen veel meer rottigheid heeft meegemaakt dan mij. Hier bedoel ik niet mee dat ik het makkelijker had, maar ik had wel de nodige afleiding op mijn werk. Nu hoop ik maar dat het weer vanmiddag meewerkt en dat ze mooie plaatjes kunnen schieten vanuit de lucht.

wordt vervolgd


2 opmerkingen:

  1. Hallo Joost,Nicole, Fleur en Roos.
    Wat een heerlijk vooruitzicht weer een vlucht boven jullie huis.
    En Joost jij kan nu vanaf de grond foto's maken en lekker een uurtje uitrusten tot ze weer terug zijn.
    Geniet ervan,
    Liefs uit Ruurlo
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen