donderdag 30 december 2010

Brand in de achtertuin !!!!!!!

Zo hier is blog twee van vandaag en dit keer gaat het weer eens om Fleur. Buiten haar ziekte om kan ze het ons soms ook knap lastig maken, dat heeft ze vanmiddag weer eens bewezen. Vanmorgen heb ik de kerstboom afgetuigd en naar buiten geslingerd. 's-middags stond Fleur met twee vriendinnetjes vuurwerk af steken en ja.........jullie voelen hem al aankomen, Gooit die muts een grondbloem in de drooge kerstboom die meteen vlam vatte. Spannend allemaal en Fleur stond vol trots te vertellen dat zij dat gedaan had. De vlammen waren toen nog klein, maar de reactie van Nicole en mij zullen ze niet snel vergeten.

We waren te laat voor de grote vlammenfoto
Ik vloog naar buiten om de boom op te pakken, die trouwens 1 meter van de achterdeur af lag, tilde hem op en halverwege mijn tocht werdt het zelf mij te link. De vlammen reikte ondertussen een hoogte van een meter of 3-4 en heb hem maar op goed geluk naar het midden van de tuin gesmeten. Terwijl Nicole het emmertje water aan het vullen was, waren Roos en het vriendinnetje Charlotte helemaal in paniek en kon alleen maar gillen, huilen en schreeuwen tegelijk.

De brandweer was snel ter plekke
Fleur daarin tegen was zeer tevreden over haar bijzondere optreden en dat maakte de hele handel wel weer gezellig. De opa's en oma's werden direkt gebeld en kregen het verhaal in geuren en kleuren te horen. Het is gelukkig met een sisser afgelopen en dat was achteraf wel fijn.. Ondertussen hebben Fleur, Roos, Isabelle en Charlotte ook gezien wat 1 vlammetje kan doen en wij beschouwen dit kleine incident dan ook maar als een goede leerschool.


Groetjes uit een rommelige tuin

7 opmerkingen:

  1. Naomi van der Zalm30 december 2010 om 21:30

    Heerlijk dat ze ondanks alles, toch nog kind kan zijn en wat kattenkwaad kan uithalen, heerlijk toch! Fijn dat het goed is afgelopen, alvast een hele fijne jaarwisseling en alle gezondheid, geluk en goeds voor 2011 gewenst!
    x naomi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha no fear Fleur!!! Maar het mag natuurlijk niet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. vuurpijlen uit weert30 december 2010 om 22:46

    Het is niet te geloven,echt iets voor Fleur!!
    We hebben er wel om gelachen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een andere pyromaan uit weert30 december 2010 om 22:50

    Hee pyromaantje laat je de strijkers wel thuis volgende week!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sorry, maar heb stiekum zitten grinninken toen ik het las...kon er niets aan doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goh, zou het een kind van d'r vader zijn.
    Denk maar eens aan de wc-rol en oma's vensterbank!
    Vandaag verder graag uitkijken Fleur!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er cool uit maar verder wel uitkijken he Fleur.
    knuf uit Ruurlo
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen