vrijdag 24 december 2010

Een update

Zo lieve mensen, hier is even een blogje tussendoor. Na het goede nieuws is het hier een stuk rustiger geworden. De raderen blijven nog steeds doordraaien, maar op dit moment een paar toeren lager. Dit is fijn en dat geeft bij alle vier een beetje rust. Na het goede nieuws zijn we met een mannetje of 19 naar het park geweest. De vuurkorf stond snel in vuur en vlam, voor de inwendige mens was er genoeg en het sleeën in het donker was fantastisch. Erg gezellig dus en een avond die de ouders en zeker de kinderen waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten.

Nu is het daags voor de kerst. Nicole is aan het werk, ik zit thuis wat achter de laptop en de meiden zijn heerlijk aan het spelen. Ze hebben besloten dat ze vandaag een keer niet naar het park willen en dat vind Joost het rendier helemaal niet erg, want gisteren ben ik samen met Roos een stuk wezen wandelen in het park. Om precies te zijn een ander half uur. Ik had het bloedheet van het trekken en Roosje zat verkleumd op de slee te knikkebollen. Een schattig gezicht alleen jammer dat ik geen fototoestel bij me had.

Voor de rest heb ik van de week nog wat geklungeld aan het blog. Niets bijzonders, maar ondertussen ben ik bijna 500 blogjes verder. Prima, alleen word het terug zoeken naar bepaalde dingen steeds lastiger. Om die reden heb ik besloten om boven aan de pagina een paar tabbladen te maken met een aantal onderwerpen die ikzelf wel belangrijk vind. Ik zal proberen ook hier, net zoals het "gewone" blog de boel up to date te houden. De tabbladen week en bloedwaardes zullen elke week aangepast worden en de rest zie ik wel.

 Zo dat is eruit en dat betekend dat ik even stop. Ik wens jullie vanavond enorm veel plezier met jullie ding en tot over 1,2 of 3 dagen.

4 opmerkingen:

  1. Zo dan, ik ben aan je reacties bezig en er schiet ineens een andere achtergrond voor mijn ogen. Wil je dat niet meer doen!!!
    Haal dan de kerstclip ook maar weg, dat scheelt mij (en de computer) en hoop laden en lossen)
    Overigens ga ik direct je tabbladen bekijken. Kun je er niet een maken met allen reacties?(scheelt mij weer)
    doei
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Joost Nicole Fleur en Roos
    Ik hoop dat jullie na het goede nieuws van afgelopen week en het genieten in het park een geweldige kerst zullen hebben
    Geniet van alles en van elkaar!
    Heel veel liefs uit Ruurlo
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondanks de kaart ook nog even over de blog, We wensen jullie geweldige witte Kerstdagen, geniet er van! We zitten allemaal gezellig dicht bij elkaar, jullie op nr. 58 en de rest van de familie op nr. 48, als we een beetje hard zingen kunnen we elkaar horen, laat dat maar aan je tante over!!
    Liefs van jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hierbij wil ik jullie alle 4 enorme fijne kerstdagen wensen.wens jullie allen geluk.liefs dieny brok

    BeantwoordenVerwijderen