donderdag 30 december 2010

Een iPod met speakers

In het blog van 25 december 2010 schreef ik dat we waren benaderd daar een famile die de meiden graag iets wilde geven. Ze hebben lang nagedacht en kwamen tot de conclussie dat een iPod met een bijpassend speakersetje wel een mooi kado zou zijn. Om een betere indruk te krijgen over dit ding vonden we het wel verstandig om het in de winkel even te zien. De meiden hebben ermee kunnen spelen en ook hebben ze het geluid even gehoord. Ik heb me ondertussen door verkoper even goed laten informeren en kan jullie melden dat het kado niet zomaar iets is. De verkoper begon te glunderen toen ik zei dat ik twee setjes nodig had. Na een goed half uur had ik nog een aardig bedrag eraf gelult en heb dit zwart op wit laten zetten. Na een mail een telefoontje naar de gulle gevers was alles rond.

De meiden waren door het dolle heen en konden niet wachten tot het zover was. Wanneer ze het zouden krijgen was nog onduidelijk, tot vanmorgen. Ik werd opgebeld met de vraag of ik me om 12.00 uur kon melden bij de winkel. Dit heb ik gedaan en met lood in mijn schoenen zijn we naar de afdeling gelopen. Waarom Lood???? Het gevoel dat iedereen denkt dat we hebberig zijn komt dan naar boven. Dit heb ik ook duidelijk aangegeven en dat het ook erg moeilijk is om zo'n kado aan te nemen. We weten dat dit iets is wat zij graag wilden doen en hebben het daarom ook geacepteerd.

Maar goed, met het zweet op de rug heb ik alles aangewezen, gepakt en meegenomen. Thuis zijn batterijen opgeladen en via internet de zijn de nodige programma's geinstaleerd met het gevolg dat er nu een puist muziek in en rond het huis is waar je u tegen zegt. Het lijkt wel of je in de disco bent of op een grote party rondloopt.

Bij deze willen wij de mensen, die nog steeds anoniem willen blijven, ontzettend bedanken voor deze aktie en tegen de rest wil ik nogmaals zeggen dat alle kaarten, telefoontjes, sms-jes, reacties op het blog of wat dan ook ons net zoveel doet en we daarmee op een bepaalde manier onze batterij ook kunnen opladen. Met andere woorden jullie zijn in mijn ogen allemaal toppertjes.

Laafje Joost

4 opmerkingen:

  1. Dus toch de iPod ! Neem je hem morgen wel mee :-) ???

    Geniet ervan dames !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee schatjes het is jullie van harte gegund!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier ermee jullie verdienen het

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geniet ervan en ik hoop dat de meiden er lang plezier van zullen hebben.
    Gulle gever: "bedankt"!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen