zaterdag 25 december 2010

Uit een onverwachtse hoek

Tja.......daar zit ik dan weer en kan jullie melden dat we weer een topdag achter de rug hebben. Nicole was tot ieders grote verbazing 1 uur eerder thuis dan gepland, wat erg fijn was en de meiden zijn opgezadeld met een luxeprobleem. Ja jullie lezen het goed, de meiden hebben een klein probleempje. Waarom???

Gisteravond opende ik de e-mail en zoals "gewoonlijk" moest meer dan de helft de prullenbak in. Tijdens het verwijderen van die rotzooi kwam ik een bekende naam tegen en dacht gelijk, hé wat krijgen we nu weer en waarom sturen zij ons in hemelsnaam een mail. Terwijl ik het bericht hardop voorlas schoot ik halverwege vol en kreeg een brok in mijn keel. Dit is iets wat mij niet snel gebeurt, maar kon er niets aan doen.

De mensen die ons benaderd hadden willen onze meiden een kado geven. Gistermiddag heb ik een uur om de tafel gezeten, heb me verhaal kunnen doen en na de koffie werd er gevraagd wat Fleur, maar ook Roos graag wilde hebben. Dit was best een moeilijk moment, want ik wist dat het niet om iets lulligs ging. De goede familie heeft gezegt dat de meiden maar iets moeten uitzoeken. Ze mogen kiezen uit iets wat ze zelf graag willen hebben. Of het nu om een Nintendo, een Wii, een laptop, een weekend weg, een iPad of kaartjes voor een musicale gaat maakt niet uit. De dames mogen iets bedenken en dat krijgen ze dan kado, zowel Fleur als Roos.

Met deze informatie ben ik weer vertrokken en kan jullie melden dat dat raar is. De meiden zijn uiteraard door het dolle heen en zodra er bekend is wat ze willen moet ik bellen en wordt het geregeld. Deze mensen, die graag anoniem willen blijven, hebben ons uit een hele onverwachtse hoek benaderd en dat maakt het hele gebeuren erg bijzonder.

Ook twijfel ik nog steeds of ik dit blogje moet publiceren. We krijgen immers het hele jaar door al kleine presentjes en dat meld ik jullie dan niet, maar weet wel dat alle knutselspullen, spelletjes, bloemen, cadeautjes, alle lieve kaarten en nog veel meer ons een warm gevoel gegeven en voor ons net zoveel waard is als iets anders. Ik hoop nu dat ik jullie niet tegen het verkeerde been schop met dit blog, want dat is niet de bedoeling. Voor nu wens ik iedereen een fijne eerste kerstdag en wij piekeren nog even verder. Tot over 1,2 of 3 dagen.

Het Laafje

8 opmerkingen:

  1. Jullie allemaal fantastische dagen gewenst, en dat 2011 eindelijk die goede afloop mag brengen waar Fleur al zo lang voor knokt!!

    Ben erg blij met de positieve uitslagen van afgelopen week, dit geeft een mens weer goede moed om verder te gaan.

    Heel veel lichtpuntjes gewenst vanuit Amersfoort

    Mirella Verbaas & familie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele fijne kerstdagen liefs uit Oostvoorne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig toch dat dit soort mensen (nog) bestaan. Dat zijn nou die pleisters op de wonden... Maar wat lijkt het mij ook héérlijk om dat te kúnnen doen, dat moet toch een fijn gevoel geven?? Héél fijne Kerstdagen en alles wat wenselijk is voor 2011.

    Liefs,
    tante Jopie en Willem.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hoi,
    Nou ik kan natuurlijk niet 't zelfde als mijn moedertje schrijven, maar mijn gedachten waren presies hetzelfde, WAT heerlijk dat er nog zulke mensen bestaan, en WAT heerlijk dat je dat kan doen, maar 't ook daadwerkelijk doet!!!! Deze mensen verdienen wel zo een grote pluim!!!! Ik gun 't jullie allemaal van harte, en vindt het in één woord GEWELDIG!!!!!!
    Lieve schatten heerlijke dagen en niet teveel eten hé. (krijg je buikpijn van)
    Dikke knuffel Hank.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. PRECIES hahaha presies is de bedrijfsnaam van de zoon van een collega van me!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dikke kus uit Weert25 december 2010 om 23:30

    Hee lieverds het is jullie van harte gegund en jullie hebben het zóóóóóóó verdiend!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het spreekwoord zegt: "Het is zaliger te geven dan te ontvangen". Dat blijkt uit je blog wel weer. Jullie zijn er verlegen mee en de goede gever gunt het jullie (anders deed hij/zij het niet). Alle blijken van medeleven -in welke vorm dan ook- zijn "pleisters" op jullie situatie. Dit blog op de 1e Kerstdag te mogen plaatsen Joost, dat geeft het echte Kerstgevoel. Dat is -voor mij- de echte Kerstgedachte "Vrede op aarde en in je hart".
    Dankjewel goede gever en dankjewel Joost voor dit fijne Blog.
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne verrassing voor de dames. Geniet ervan!!! Geloof me.... als ik geld genoeg had zouden ook jullie dames op ons lijstje met kanjers staan.. Ik ken er nog wel een paar ;-)

    Veel plezier met uitzoeken dames!!

    Tot morgen ??

    BeantwoordenVerwijderen