maandag 20 december 2010

De chemokuur uitstellen of niet?????????

Vandaag hebben we de oncoloog even gebeld ivm met de kuur die volgende maandag van start zal gaan. De vraag is nu alleen of hij wel doorgaat. Deze twijfel komt door haar bloedwaardes. Om een kuur te krijgen moeten de trombocyten minimaal 100 zijn. Zoals jullie weten heeft ze afgelopen vrijdag 2 zakjes trombocyten gekregen, omdat de waarde toen maar 6 was. Hoe hoog de waarde nu is weten we niet dus moeten we woensdag 22 december een bloed beeld brengen.

66 kilometer rijden voor 1 bloedbeeld vonden we ietswat overdreven en we hebben toestemming gekregen om het nu in het Lange Land Ziekenhuis van Zoetermeer te geven. In dit ziekenhuis is Fleur geen onbekende, want daar zit het diabetesteam. Om 9.00 uur moeten we ons even melden bij onze kinderarts dokter E.Stam die tevens ook het bloed afneemt. Via de fax worden de gegevens dan naar het Sophia gestuurd en met een beetje geluk krijgen we dan een telefoontje met het antwoord of de kuur wel of niet doorgaat.

Nu in het kort, Als de trombo's woensdag op 100 of hoger zitten gaat de kuur door en als ze onder de 100 zitten stellen we de hele handel 1 week uit. We wachten het maar weer af. Jullie morgen veel plezier en wie de weg op moet "kijk uit", want het kan glad zijn. Voor nu weltrusten en tot morgen, overmorgen of overovermorgen.

Laafje Joost

5 opmerkingen:

  1. En zo moet je het per dag bekijken, of je wil of niet...het is niet anders...
    Tot die tijd hoop ik dat jullie lekker blijven genieten en rollebollen in de sneeuw..
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Glad zijn? Mijn hemel, en wéér ligt er een dik pak sneeuw. Gelukkig hoeven jullie dan dus niet naar Rotterdam. Hopelijk is de uitslag van het bloed wat hoger en kan de duur wel doorgaan
    Verder ... geniet maar van de sneeuw allemaal!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad met dit weer (zo'n pak sneeuw weer erbij)is het geen doen om zover te rijden...
    Dit is dan 'n betere oplossing!!
    Sterkte maar weer!!

    Gr. tante Jopie en Willem.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hee lieverds ,fijne kerstvakantie gewenst en hopelijk goede uitslagen deze week!!kus en tot gauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. sander,sabine,thym en tess21 december 2010 om 19:20

    We duimen!!!!

    dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen