dinsdag 19 juli 2011

Even een tussendoorblogje......

Maandag 18 juli 2011.

Vanmorgenvroeg zijn we dus gestart met de belronde. De geschatte 15 minuten die ik ervoor uit had getrokken is niet helemaal gelukt. De dame van het lucht / zuurstofbedrijf deed erg moeilijk en het blijkt dat we ietwat verkeerd zijn ingelicht door de jongen van afgelopen zaterdag. Het bedrijf heeft door geheel Nederland vaste afleverdagen. Zoetermeer is bijvoorbeeld op maandag aan de beurt en Heijen, waar we nu zitten, woensdag.

Die vrijdag dat de flessen werden gebracht kregen we ook te horen dat het voor hun geen probleem zou zijn om op maandag in Heijen te leveren. Dit is trouwens door de telefoniste die ik zaterdag aan de bel had ook nog eens woordelijk bevestigd. Wie er nu wel of niet gelijk had interesseerde me geen ene hol als het zuurstof maar werd afgeleverd. Uiteindelijk had ik het na 1.5 uur bellen voor elkaar. Het zuurstof komt nu op dinsdag binnen.

Ruim een uur langer aan de telefoon betekende ook dat we vertraging hadden en we een uur later in de auto zaten dan gepland. Onderweg zouden we samen met mijn schoonouders, die ook mee zijn, iets gaan eten. Tijdens het rijden werd Roos, ondanks de reispilletjes, weer eens wagenziek. Dit heeft het vrouwtje wel vaker, maar dit keer was het vrij heftig. Ze wist niet meer waar ze was en heeft een uurtje met een spuugzak tussen haar benen gezeten. Het klinkt stom, maar we hebben haar ook even aan het zuustof gezet en na een paar slokjes extran en een boterham knapte het wijfie gelukkig weer op.

Goed en na een 170 kilometer tuffen konden we ons melden bij de receptie van ons huisjespark. Het huisje ziet er standaard, maar redelijk netjes uit. De bedden liggen goed en de bank zit ook niet verkeerd. Gelukkig maar, want het ziet ernaar uit dat we veel thuis zitten. Fleur gaat achteruit en ligt te puffen van heb ik jou daar. Hoe we de nacht door gaan brengen dat wordt nog spannend en dat we morgen even met het Sophia gaan bellen staat als een paal boven water.

Voor nu allemaal welterusten en waarschijnlijk tot morgen.
Laafje Joost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten