zondag 10 juli 2011

Swifterbant blog 3......

Woensdagavond 6 juli 2011,

Zo het derde blog uit Swifterbant wordt een feit, want dat is deze. Vanmorgen hebben we het rustig aan gedaan en na een kort overleg waren we eruit en er was afgesproken dat we een stukje van de middag in Bataviastad zouden doorbrengen. Bataviastad is een groot winkelcentrum die alleen maar bestaat uit merkwinkels. Hier kan je met je hele ziel en zaligheid de winkels leegkopen en net buiten het winkelgebied ligt de boot “De Batavia”. Een mooi schip waar je tegen betaling een kijkje op kan nemen. Fleur en Roos zagen dit niet zitten en vonden het shoppen veel leuker. Dus hebben we lekker 2 uur geslenterd door en langs de winkels om uiteindelijk met een paar schoenen voor Roos en een koekenpan voor Nicole het terrein te verlaten.

Eenmaal weer in het huisje hebben we lekker gedaan wat we zelf wilden. Roos is met de pony wezen wandelen, Nicole is gaan koken met haar nieuwe pan en Fleur loopt een beetje met haar ziel onder haar armen. Het is wel gezellig, maar Fleur verveeld zich een beetje en ik denk, weet het trouwens zeker, dat ze het internet ook mist. Gelukkig kregen we vandaag een telefoontje van Nicole haar nicht met de vraag of ze een dagje konden komen. Uiteraard was dit geen probleem en Fleur, maar ook Roos kijken hier erg naar uit. Hadden ze niet gebeld dan was het nog maar de vraag waar het schip was gestrand.

Zo, en nu kap ik ermee want ik wil lezen. Niet dat het gaat lukken, maar dan heb ik het boek in ieder geval niet voor Janlul meegenomen..

Laafje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten