zaterdag 28 augustus 2010

Het adres en de verjaardag van Roos

Als er mensen zijn die een kaartje willen sturen dan kan dat. Je moet het volgende doen. Koop een kaartje, schrijf er wat op, lik de postzegel vast en stuur hem op naar:

Sophia Kinderziekenhuis K2-Zuid
Dr. Molewaterplein 60
3015 GJ Rotterdam
T.A.V. Fleur de jong kamer Sk-2158

Zoals bekend is valt de verjaardag van Roos een beetje in duigen. Toch laten we hem niet zomaar voorbij gaan. Op de afdeling word er het één en ander geregeld om de de opa's en oma's, ooms en tantes, neefjes en nichtjes en de evt vrienden te kunnen ontvangen. Als er iemand komt moeten we dit wel van te voren weten. Wees niet boos als we zeggen dat het niet kan. Voor de mensen die komen "houd rekening met de andere zieke kinderen". Op het moment dat Fleur is ontslagen en sterk genoeg is vieren we de verjaardag thuis even opnieuw, maar dan voor iedereen.

De kaarten die Roos evt. krijgt mogen opgestuurd worden naar ons huis adres. Uit het oogpunt van de veiligheid heb ik besloten om ons adres niet op het blog te plaatsen. Met andere woorden jullie moeten via via maar aan het adres zien te komen.

Nicole en Joost

4 opmerkingen:

  1. he lieve mensen, ondanks alles willen we toch via deze weg ROOS feliciteren met haar verjaardag.
    heel veel liefs en sterkte
    uit het natte rottjeknor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Roos,

    Hoera!!! je bent jarig, Gefeliciteerd meissie en ook al vier je het in het ziekenhuis toch een hele fijne dag met heel veel kadootjes!! Papa en Mama ook van Harte met hun kleine Roosje en Fleur met haar lieve Zus.

    Liefs van Simon en Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Roos,

    Ik kom net thuis, en lees dat je jarig bent vandaag.Wil je van harte feliciteren met je verjaardag. Stuur later nog een mooie kaart.
    Liefs Conny,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wens je nog een heel gelukkige verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen