maandag 6 september 2010

Snik snik mijn mobieltje is dood

Zo luitjes ik haak even in op het blog van donderdag 22 juli 2010, blub, blub, blub, blub, blub. Hierin omschreef ik hoe mijn mobieltje zwemles kreeg. Ik heb hem toen te drogen gelegd en na een dag of 3 deed hij het weer. Gelukkig, maar de problemen die er voor de plons waren, waren er nog steeds. Op een één of andere manier deed het touchsreen vanaf dag 1 al moeilijk. Als ik een foto wilde maken kwam ik soms in het mp3 menu en als ik me moeder wilde bellen belde hij me schoonmoeder. Lekker handig, maar ze konden het pas maken als ze hetzelf gezien hadden. Ben een keer of 4 langsgeweest en telkens deed hij het en waren de problemen weg.

3 dagen voor Euro Disney was ik het zat en heb hem ingeleverd met de mededeling dat ze hem even moesten opsturen voor controle. Ik had immers een verzekering afgesloten voor, jaja 6 euro per maand. Dit zou eventuele waterschade en breuk schade dekken. Ja niet dus en die vrouw die me toen heeft geholpen heeft achteraf ook de zak gekregen. Jammer voor haar maar ik zat nu in de ellende. De volgende vrouw heeft de verzekering met 2 euro verhoogt en verzekerde me dat ik nu goed verzekerd was. Ik heb eerlijk gezegd dat we zijn wezen zwemmen, maar dat de problemen vanaf het begin aanwezig waren. Het was allemaal geen probleem, want die 8 euro zou alles dekken.

Vanmorgen vroeg heb ik de mail even geopend en zag dat je het mobieltje kon volgen via internet. Toppie en toen de code was ingevoerd bleek hij dusdanig beschadigd te zijn dat hij niet meer gerepareerd kon worden. Het betrof om vloeistofschade en ik bleek niet verzekerd te zijn. Ik snapte het niet, want ik betaal nu die 8 euro. Na een aantal telefoontjes met de klantenservice bleek dat de kpn winkel me tot twee keer toe verkeerd behandeld hadden. Water en breuk schade blijkt zelfs in de hoogste verzekering niet gedekt te worden. Ik had ondertussen een adres gekregen waar ik de brief heen kon sturen met mijn verhaal, maar voordat ik dat deed ging ik even naar de winkel waar het kreng vandaan kwam.

Met een hoofdtooi en een hakbijl ging ik naar binnen. Deze jongen was kwaad en ging verhaal halen. "Sorry meneer maar dit zijn de regels en daar kunnen we niets aan veranderen en u heeft "gewoon" pech". Met andere woorden ik kon naar huis met het geleende mobieltje van mijn moeder. Het stoom kwam uit mijn oren en kon dat wijf wel vermoorden. Ik heb gezegd dat er vanavond een brief de deur uit ging en daar even haarfijn in uit zou leggen wat er was gebeurt en hoe ik was behandeld. Uiteraard zou kpn Zoetermeer en haar naam met dik gedrukte een paar keer voorkomen in de gezellige brief. Ze was niet bang voor deze dreigementen, maar wilde het wel eerst bespreken met haar manager. De deal was dat ze morgen zou bellen met een passende oplossing. Voordat ik de deur uitging heb ik wel even verteld dat haar ex-collega een schop onder haar haar reet had gekregen door dit soort fouten en zij misschien wel eens de volgende kon zijn. Het waren immers haar eigen woorden en ze stond volgens mij met haar rug tegen de muur.Na een 1.5 uur werd ik gebeld met de mededeling dat er een nieuw toestel klaar lag en hem één dezer dagen kon komen halen. Ze heeft het niet letterlijk gezegd, maar het kwam er op neer dat ik de brief maar niet moest schrijven.

Nu zit ik in het Sophia met een nieuw toestel en ben echt alle nummers kwijt. Het betreft om de 06 en vaste nummers. Mijn vraag is nu, of degene die mijn 06-nummer hebben een smsje willen sturen met hun naam, 06 en hun vaste nummer. Fleur weet al hoe ze dit moet opslaan en op deze manier heeft ze ook nog eens wat te doen. Alvast bedankt.

Joost en Fleur

9 opmerkingen:

  1. sabine, sander thym en tess6 september 2010 om 20:30

    komt eraan xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, en dan te denken dat KPN niet alleen de rotte appels eruit werkt. Beetje jammer....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hebt mijn nummer weer en als het goed is die van John ook.
    Is nu bij rader een heel stuk over de KPN haha

    Kus van je zus X X X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Meester Achim, ook namens groep 86 september 2010 om 21:10

    Beste lieve Fleur, Roos, Nicole en Joost,

    Met dit berichtje wilden we even laten weten dat we enorm achter jullie staan. Vrijdagochtend 34 kinderen uitleggen wat er verderop die dag met Fleur zou gaan gebeuren. Het is een heel goed gesprek geworden met de klas. We hebben met elkaar gepraat en naar elkaar geluisterd. De ouderinfoavond, de avond ervoor, heb ik de ouders ingelicht. Sommige ouders wisten het al, anderen waren verbijsterd.

    Groep 8 was over één ding heel duidelijk. Fleur moet winnen van de 'foute cellen'. Ik had de kinderen uitgelegd dat er een kans is dat de foute cellen door het lichaam kunnen schieten. Door een arm (zeer zeer helaas) op te geven, kunnen die foute cellen niet verder het lichaam in schieten. De kinderen zien wel degelijk het dubbele van het verhaal. Het immense verdriet vanwege het verliezen van een arm en het winnen van een oneerlijke ziekte. Ook denken de kinderen dat dit de juiste beslissing is. Winnen van die (sorry dat ik dit als meester zeg...) KLOTE ziekte staat op de eerste plaats.

    Fleur, je bent zo enorm sterk, zoveel meegemaakt, zoveel kracht verloren. We hopen met z'n allen jou weer energie te geven. In de eerste plaats natuurlijk je familie en je beste vrienden en vriendinnen. Maar ook de energie van mensen die je niet dagelijks spreekt, maar wel degelijk aan je denken en jou alle kracht toe wensen. Groep 8 en ik zien je graag snel weer op school. Maar eerst goed aansterken.

    Groeten van de kinderen van groep 8 en meester Achim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Even mijn respect aan meester Achim.

    Om dit verhaal aan zoveel kinderen uit te moeten leggen terwijl volwassenen al worstelen met het dubbele gevoel...... ga er maar aan staan.

    Als we het op de blog dan lintjes laten regenen is er zeker 1 voor u.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Manfred en Gerrie6 september 2010 om 22:46

    Inderdaad respect aan meester Achim, mooi uitgelegd aan de kinderen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een compliment voor meester Achim.
    Ga er maar aan staan zoiets aan kinderen uitleggen.
    Petje af
    Jan en Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vond het uitleggen aan mijn eigen 4 kinderen al moeilijk, Top dat meester Achim het aandurfde om het aan een hele klas te vertellen!
    Ben het ook helemaal met Frank eens!
    Die meester verdient een lintje!!!!

    BeantwoordenVerwijderen